STANLEY Warranty Policy

Εγγύηση


Η STANLEY Eυρώπης έχει εμπιστοσύνη στην ποιότητα των προϊόντων της και παρέχει μία εξαιρετική εγγύηση καλής λειτουργίας στους χρήστες του προ'ι'όντος. Αυτή η δήλωση εγγύησης είναι επιπρόσθετη στα νόμιμα δικαιώματα των χρηστών και σε καμμία περίπτωση δεν αναιρεί κάποιο από αυτά. Η εγγύηση ισχύει εντός της επικρατείας των χωρών - μελών της Ευρωπαϊκής Ενώσης και εντός της Ευρωπαϊκής Ζώνης Ελεύθερων Συναλλαγών. 


Ένας Χρόνος Πλήρης Εγγύηση


Εάν το STANLEY προϊόν σας, καταστεί ελαττωματικό λόγω αστοχίας υλικού ή τεχνικού προβλήματος μέσα στους 12 πρώτους μήνες από την ημερομηνία αγοράς, η Stanley Ευρώπης εγγυάται την αντικατάσταση όλων των ελαττωματικών μερών δωρεάν ,ή - κατά την κρίση της- την πλήρη αντικατάσταση του προϊόντος δωρεάν αρκεί να έχουν τηρηθεί τα κάτωθι:

  • Το προϊόν να έχει χρησιμοποιηθεί σύμφωνα με τις παρεχόμενες οδηγίες χρήσεως της εταιρείας και να μην έχει υποστεί κακή χρήση, υπερβολική δύναμη ή φορτίο ή να μην έχει υποστεί πρόσκρουση.
  • Το προϊόν να έχει υποστεί φυσιολογική φθορά.
  • Να μην έχουν επιχειρηθεί επισκευές από μη εξουσιοδοτημένα άτομα.
  • Να υπάρχει απόδειξη αγοράς και να είναι εμπρόθεσμη.
  • Το προϊόν να έχει επιστραφεί πλήρες με όλα τα αρχικά μέρη του.

Η παρούσα εγγύηση δεν καλύπτει τα αναλώσιμα προϊόντα και δεν αναιρεί την υποχρέωση του χρήστη για συντήρηση ή για το καλιμπράρισμα του προϊόντος όπου αυτό απαιτείται.

Εάν επιθυμείτε να υποβάλλετε κάποια ένσταση, απευθυνθείτε στο κατάστημα όπου αγοράσατε το προίόν ή βρείτε τη θέση του πλησιέστερου εξουσιοδοτημένου καταστήματος στον κατάλογο της STANLEY ή απευθυνθείτε στο τοπικό σας γραφείο Stanley στην διεύθυνση που αναγράφεται στην συσκευασία ή στο εγχειρίδιο οδηγιών. Λίστα με τα εξουσιοδοτημένα καταστήματα Stanley και πληροφορίες για τις υπηρεσίες service της εταιρείας μπορείτε να βρείτε στο Διαδίκτυο , στην διεύθυνση: www.stanley.eu.

Προϊόντα Licensed 

 Η STANLEY έχει καθορίσει την κατασκευή και πώληση των κάτωθι προϊόντων ως «license», υπό την καθορισμένη πολιτική εγγυήσεων, με τους ίδιους όρους και προϋποθέσεις που ισχύουν στην εγγύηση δύο (2) ετών των STANLEY POWER TOOLS, αλλά για τη δηλωθείσα διάρκεια κάθε άδειας «license».

 Τροχήλατες Βαλίτσες 5 χρόνια εγγύηση, Ηλεκτρικές Θερμάστρες Πετρελαίου και Λαδιού και Ηλεκτρικοί Ψύκτες 2 χρόνια εγγύηση, Ηλεκτρικές Λάμπες 2 χρόνια εγγύηση, Πολύμπριζα και επεκτάσεις καλωδίων 2 χρόνια εγγύηση, Εργαλεία κήπου βενζίνης 1 χρόνο εγγύηση, Εργαλεία κήπου χειρός 1 χρόνο εγγύηση, Ηλεκτρικά πλυστικά υπό πίεση 1 χρόνο εγγύηση, Ηλεκτρικές σκούπες υγρών στερεών 1 χρόνο εγγύηση, Ηλεκτρικές αντλίες 1 χρόνο εγγύηση, Παιχνίδια 1 χρόνο εγγύηση, Ρουχισμός και Υπόδηση 6 μήνες εγγύηση